fredag, juli 29, 2005

I do not believe that friends are necessarily the people you like best, they are merely the people who got there first

Via Mitt liv som populärskulturjunkie hittade jag den här alldeles fantastiska underbara nyheten om att världens bästa TV-serie någonsin ever kanske ska få en 10-år-senare-uppföljning. Två saker med detta är förvisso lite oroväckande, nämligen att 1. det är TIO ÅR SEDAN This Life visades på TV (tiden går, sannerligen) och 2. Min översvallande reaktion på nyheten tyder på att jag fortfarande har ett varmt, innerligt och personligt förhållande till seriens rollfigurer, vilket säkert inte är riktigt sunt (mitt ohälsosamma förhållande till serien i fråga kan illustreras av det faktum att jag hade nära till gråten när jag för några månader sedan upptäckte reprissändningarna på BBC Prime, men då hade jag å andra sidan PMS så jag hoppas att det inte räknas), men whatthefuck, SKIT I DET. Tänk om det är sant? Kan det vara sant? Låt det vara sant! Och i så fall, OH THANK YOU SWEET BABY JESUS!

2 kommentarer:

Lisa sa...

Va? detta var det bästa nyheten jag läst på länge. Det måste vara sant! Hoppas Anna inte blivit mjäkigare med åren, och att Miles fortfarande är omogen mansgris men med ett stort hjärta, och att den bitchen Rachel inte får vara med längre. Åh, jag längtar. This Life är den bästa serien någonsin.

Lina sa...

Jag veeeet. Jag längtar också, och hoppas verkligen att det här inte bara är tomma rykten. Saker jag hoppas på/vill få veta mer om är bland annat:

-På vilket sätt påverkar Warrens återkomst (Solbrännan! Hawaiiskjortan! Ordet "Excellent!" som enda replik i comebackavsnittet! Åh, jag älskar Warren så mycket!) den spirande romansen (som ju så fint symboliserades av att de förenades i en extasyhög samlagsakt i badrummet på Miles bröllop) mellan Ferdy och Lenny the handyman?
-Vad händer med Millys och Eggs relation? Inser Milly det ologiska i att ha haft en affär med den högst slemmige O'Donnell medan hennes söte och Madchester-lyssnande pojkvän troget väntat därhemma? Fortsätter Milly att ligga i badkaret och grubbla över sin livssituation under 3/4 av dygnets vakna timmar? Ber Egg henna att dra åt helvete vilket han väl iofs borde fast ändå inte?
-Gör någon oss alla en tjänst och utplånar Rachel från jordens yta?
-VAD HÄNDER MED OCH MELLAN ANNA OCH MILES (Miles trista fru är givetvis en parantes i sammanhanget)?
-Hur har Kiras Ginger Spice-frisyr och tveksamma klädsmak utvecklats genom åren (inte alls, hoppas jag)?
-Hyr de verkligen ut lägenheten i slutet?

Så många frågor. Så få svar. Men snart. Kanske. ÅÅÅH, jag hoppas.