tisdag, oktober 18, 2005

Schyssta våfflor

Nu är det fan en månad sedan jag åt våfflor senast. Vad säger ni, ska vi se till att det blir ändring på det? Snart? Huh?

För övrigt borde jag ta tillfället i akt och åka och storhandla, men fy för i helvete vad jag inte pallar. Coop Stadion + bussresa med u-landsbussen som bara går en gång i halvtimmen + busshållplatsen utanför Lidl som iofs inte är så långt från mitt hem men med ett gäng kassar så KÄNNS det fan så (nej, att handla på Lidl när det nu ligger så nära och allt är INTE ett alternativ!) + lägenhet på tredje våningen utan hiss = en så JÄVLA dålig mix. Bleh. På Coop Forum Stadion kan man dock köpa ost. Kanske läge att släpa sig iväg ändå, speciellt som alternativet är det jag ägnar mig åt just nu, det vill säga att skriva menlösa bloginlägg och, ähum, lyssna på DJ Mendez på P3:s Webradio. Oh yes. It is time.

3 kommentarer:

Johanna sa...

jag har slängt mitt våffeljärn! varför? vem vet! men våffelabstinensen börjar sätta in ordentligt nu. dreglar okontrollerbart när jag går förbi våffelmixarna i affären..

Lina sa...

Hade jag haft ett våffeljärn hade jag vårdat det som ett barn, sovit med det i sängen och tilldelat det hedersplatsen i köket (det villsäga bredvid TV:n...). I brist på järn försöker jag förlita mig på andra våffeljärnsägares godhet och generositet istället, men det verkar ju vara GANSKA FÅ som är sugna på att hjälpa en kvinna i våffelnöd. Fan.

toby-wan sa...

jag har ett våffeljärn! det gav mig dock en rejäl el-stöt senast jag använde det, så jag flög in i kylskåpet. Men elchocker kan vara behövliga ibland, och det berodde nog mer på en ojordad ledning än på själva järnet. Anyway... I up för waffles anytime, och du får gärna låna det om du vill också!