torsdag, januari 19, 2006

Ja se, det snöar, det var väl verkligen inte det minsta jävla roligt

Nej. Nej. Min toleransnivå när det gäller snö ligger på MAX TVÅ DAGAR PER VINTER och den gränsen överskreds redan förra omgången det snöade. Dessutom ska jag hämta mina favoritskor från skomakaren imorgon och jag har faktiskt för avsikt att ANVÄNDA dem nu och ställa upp de fula jävla vinterskorna (jag hatar vinterskor, jag HATAR verkligen vinterskor!) på vinden i minst 11 månader. Det här fungerar faktiskt inte. Sluta, snöhelvete. Genast.

3 kommentarer:

anna sa...

jag håller med dig, lina! snön är ett djävulens påfund. skulle fått besök av johan idag men snöovädret står ivägen för vår kärlek, god damn! jag är sugen på att gå i ide till någon gång i mitten på mars kanske?

Lina sa...

Jag följer i så fall gärna med dig. Vi skulle kanske kunna låsa in oss i en källare med en skitstor värmelampa och två solstolar eller något liknande? Och hoppas att det löste sig med tåget och kärleken trots den ondskefulla snön.

anna sa...

ja, och bunkra upp med skitmycket mat, filmer och andra godsaker? nej, det löste sig givetvis inte, eftersom han skulle ha åkt bil. de varnar ju för att ge sig ut på vägarna tydligen. buhu.