fredag, september 01, 2006

The power of consumption

Nästa gång jag känner att jag vill klaga på mitt liv (uppskattningsvis kan det kanske komma att dröja ungefär 5 - 10 minuter) ska jag tänka på att från och med idag finns dessa utomordentligt heta saker i min ägo:

Photobucket - Video and Image Hosting

Kolla kolla kolla kolla, ett skitstort paket fullt med smink från hqhair, ett par billiga skor som säkert kommer att falla sönder snart men som fram tills dess är jävligt snygga, glass och läsk och sushi, ett clarinsläppglans som luktar körsbär och är snyggt och orange (orange är en så sorgligt underrepresenterad sminkfärg), en stor väska och en klänning som faktiskt måste vara skapad speciellt med mig i åtanke - jag menar, den är grön, den är mönstrad, den har en skitsnygg krage och en obscen urringning, och framförallt, den hade inte sett missplacerad på en dam på 60+ - allt som jag letar efter hos ett klädesplagg, med andra ord. I looooove it. Retail therapy är fan alltid det bästa.

Detta foto ska nu arkiveras för att tas fram när det stora vemodet rullar in, i samma mapp som fotot på mitt nystädade kök (komplett med piffiga krukväxter) som jag pinsamt nog emellanåt behöver ta fram för att motivera mig själv att gå ut och ta hand om disken ("tänk Lina, så här kan det se ut om du bara anstränger dig lite!").

Imorgon ska jag för övrigt på hårdrocksfest. Eventuellt kan det tänkas att de stenhårda killarna där sliter huvudet av mesiga bibblatanter i kärringklänningar (speciellt om de har ett förflutet som Warrantfans) med sina tänder på samma sätt som Ozzy en gång gjorde med den där fladdermusen. Ni vet med andra ord vad som hänt om jag aldrig mer återvänder.

Å andra sidan har jag i så fall åtminstone dött lycklig. Nämnde jag att hqhairpaketet var fullt av smink?

6 kommentarer:

virvla sa...

VAD för smink?!

Clara sa...

Vad hade du för adress nu igen? Tror jag klättrar in genom fönstret och snor den känningen. Fan va snygg. Tant-preppy är bästa looken ever.

Lina sa...

Virvla: I paketet fanns ansiktsrengöring och fuktkräm från dermalogica, exfoliationg-servetter från philosophy, stilaögonskugga med det tilltalande namnet holly golightly, duschkräm i amazing grace från philosophy och två nagellack i olika röd/guldaktiga toner (min nagellackssamling går allmänt under namnet "70 nyanser av rött"). Good shit, alltihop.

Clara: Klänningen kan bli din för endast 299:- på, ähum...Lindex. Jag går helhjärtat in för det här med tant som du märker...

virvla sa...

åh de där exfoliatingservetterna har jag kikat på länge...

Tilda sa...

Åh och du har sånt däringa snyggt "Roy Andersson-golv" i köket!

Lina sa...

Hehe, golvet är inte riktigt så flashigt som man lätt kan tro, det är typ mönstrat sådär (det är alltså inte jag som legat och kämpat med kakel och fogmassa). Fast jag gillar det ändå.