lördag, juni 23, 2007

En magisk kväll, brukar det ju sägas

Jag har firat midsommarafton genom att äta jävligt mycket mat och glass för att därefter knäcka några öl framför tv:n medan vi såg en Harry Potter-film och fällde kommentarer som förmodligen var högst, och jag menar högst, opassande på alla upptänkliga sätt (och för de eventuella naysayers som anser att denna midsommar kanske inte var tillräckligt traditionsenlig kan jag med glädje meddela att jag i alla fall valde att följa Sydsvenskans råd för en hipp och uppdaterad midsommar och målade naglarna i en "knallig färg", that oughtta count for something, right?). Sedan vandrade jag och Carro hem genom stan medan vi diskuterade brännande heta ämnen såsom de fantastiskt uppenbara homoerotiska vibbarna i min nya favoritserie Kyle XY, och nu sitter jag hemma och undrar lite stilla om det är livat på Toftavallen hemma i hålan just nu, där brukar nämligen vankas traditionsenligt midsommarfirande med allt vad det innebär med knivslagsmål mellan fulla medelålders grannar, dansbandsframträdande och spyor i buskarna. Förmodligen är det så. Ännu en högklassig afton går med andra ord till historien, och jag känner mig överlag mycket nöjd. Och och och, jag har fått presanger!!!

1. En jättepåse med lätt missbildade jellybeans, straight outta jellybeanfabriken i Fairfield, CA:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

2. En liten bok med titeln "I bitch, therefore I am", där man kan kan bläddra fram en massa olika kloka små texter med passande bilder (jag tänker mig att den ska stå på hedersplats i hemmet och ljusa upp mina grådisiga dagar med sin blotta existens):
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

"Jag tänkte direkt på dig när jag såg den" sa Fredrik, vilket kanske en gång för alla bevisar att mina vänner känner mig alltför väl (vilket väl i sin tur kan skyllas på min benägenhet att inte ha vett nog att hålla mina mer pinsamma böjelser och personlighetsdrag under wraps på det sätt som jag förmodligen borde), men det är ju bara härligt. There's a lot of love in this room!

1 kommentar:

sara sa...

oh, jellybeans. gotta love.