tisdag, oktober 09, 2007

Och hur skulle detta kunna bli något annat än the best shit ever ever EVER?


Ja, det var helt och hållet en retorisk fråga.

7 kommentarer:

Moa sa...

Allt verkar fantastiskt, utom att det är en musikal.

Sofie sa...

Alan! Johnny! Borat!
Musikalbiten kanske jag kan stå ut med tror jag, med tanke på ovannämnda ting.

Lina sa...

Heh, det är kanske dags för mig att lägga korten på bordet och erkänna att jag inte har så stora problem med musikalbiten. Jag gillar ju när det är lite storslaget och teatraliskt så där och tror nog att det här kan bli bra ändå.

Och Sofie, DÄR har vi en shag-wishlist som heter DUGA.

Johanna sa...

Jag blir alldeles till mig i både trosorna och trasorna. Och älskar att det är en musikal såklart. Hade däremot ingen aning om att Sacha Baron Cohen var med, glad överraskning. Sen kan jag personligen tycka att Alans bäst före-datum (för att få ligga på shag-wishlist) kanske gick någonstans vid Sense and Sensability? But that's just me!

Lisa sa...

Ojoj, Tim Burton gör Sweeney Todd, vem skulle göra det bättre? Låter helt logiskt och väldigt bra!

j sa...

Det verkade bra tills musikalbiten kom in, då blev det fantastiskt. Hur kan man ha något emot random sjungande och dansande?

I jul blir det film!

Lina sa...

Alan Rickman kommer alltid att inneha en självklar plats på min shag-wishlist, får jag väl erkänna. Sense and sensibility-peruken gjorde det kanske inte riktigt för mig iofs men jag är inte den som är den!

Och som sagt, jag tror att musikalbiten blir fab. Är dock lite skeptisk till att Sasha BC verkar använda sin Boratröst men hoppas att det kanske bara är inbillning.