söndag, november 13, 2005

Ett liv i bilder

Jag tänkte ambitiöst att jag skulle göra ett EFIT-projekt till igår (speciellt eftersom jag ju faktiskt planerade att lämna lägenheten och vara lite social), men jag är tycligen inte den som är bäst ämnad att hålla flera bollar i luften för jag glömde såklart bort projektet vid ett (ganska stort) antal klockslag. Ni får alltså hålla till godo med lite blandade bilder som speglar några av lördagens höjdpunkter:

1.
Image hosted by Photobucket.com
Jag laddar inför dagen med en stabil frukost bestående av filmjölk och en SKÅNEPEPPARKAKA. Jag hade alldeles glömt bort skånepepparkakan, denna fantastiska produkt där de finaste egenskaperna hos den mjuka pepparkakan och skorpan smälter samman i en fulländad symbios som dessutom passar utmärkt att kombinera med ost (och som bekant har ingenting någonsin blivit sämre av att just kombineras med ost). Så sjukt gott. Skånepepparkakor, I love you. Dessutom är de förpackade i en snygg retroförpackning, och det blir ju faktiskt inte bättre:

Image hosted by Photobucket.com
(ja, min kamera är crap, skånepepparkakan är det däremot inte)


2.
Image hosted by Photobucket.com
Bara för att jag vet att alla är så intresserade: dagens skor. Låga, hyfsat ingångna ballerinapumps med en fin liten kant som inte syns på fotot, och en liten rosett som inte heller syns något vidare.

3.
Image hosted by Photobucket.com
Mer skor! Jag hookar upp med Sofie och vi hittar ett par grymt snygga gröna maryjanes med kilklack. Jag har tilldelat mig själv en mental och ekonomisk (framförallt det sistnämnda) spärr när det gäller de-blir-fina-till-kjol-kilklackar den här månaden (annars hade jag dock inte bangat), men Sofie var rejält sugen och stor vånda tog vid. Det blev dock till slut inget köp, men hon ska återvända imorgon och göra slag i saken, vilket hon givetvis gör helt jävla rätt i.


Jag själv fick återigen bita i det sura ekonomisk-nöd-äpplet och nöja mig med med mindre upphetsande inköp, och inhandlade endast en ögonskuggskvartett av det måttligt glamourösa märket IsaDora.

4.
Image hosted by Photobucket.com
Stämningen åkte dock upp i topp när vi tog bussen ut till blåshålet Svågertorp för att en gång för alla genomföra det omtalade inköpet av den heta leopardkastrullen. Jag motstod med vissa svårigheter mina impulser att köpa ett helt set med liten kastrull och stekpanna i samma smakfulla mönster. En leopardkastrull är dock nu min! Sofie var som synes också lite sugen.

Det var i samband med att vi lämnade Rustas trygga värme och steg ut i pissblåsten på parkeringen utanför som jag helt tappade bort att jag skulle ta ett kort i timmen, men resten av aftonen kan summeras på följande sätt: vi åkte till Limhamn och åt fantastiskt god mat, tillagad av Sofies mamma. Vi läste kvalitetstidskriften Veckans Nu. Vi såg på Little Britain-DVD:n. Sedan åkte jag och fredagsfulla människor buss tillsammans genom stan hur länge som helst och jag hoppade inte av bussen för att istället gå ett x antal kilometer hem eller vänta på nästa buss en enda gång trots idiotpaniken som jag skrev om i förra inlägget (om inte hela grejen hade varit så korkad och pinsam i sig hade jag nästan varit stolt över mig själv). Och idag har jag bara segat, sedan handlat och hängt med Carro och Sof och ätit sushi och tiramisu (här växlas det friskt och anarkistiskt mellan de olika internationella köken) framför TV:n. It's been all good.

På tal om Little Britain förresten; jag väljer att avsluta dagens inlägg med en bild (skamlöst snodd från Anna) som i med skrämmande likhet illustrerar hur mitt nyklippta hår ser ut när jag befunnit mig utomhus i regn eller hög luftfuktighet i mer än tre minuter:

Image hosted by Photobucket.com

Det är du och jag, Lou. Du och jag. Vi har ju uppenbarligen mycket gemensamt (jag bär också klockan på höger arm!), jag har alltid haft en liten vurm för karlar med glasögon och jag gillade ditt manligt håriga bröst som du så oblygt exponerade när du och Andy var i simhallen. Du är singel va? I så fall är det bara att höra av sig. I'll be waiting patiently.

3 kommentarer:

henrik sa...

wii.. gött med fotoblogg... vegegården snart?

henrik sa...

wii.. gött med fotoblogg... vegegården snart?

Lina sa...

Vegegården fo shizzle. Torsdag eller fredag nästa vecka kanske?