lördag, december 03, 2005

Kan inte se ner till marken nåt mer

Svullo har gått ur tiden. Jag kanske inte är så nere med de senare delarna av hans produktion, men icke desto mindre är han, tro det eller ej, fortfarande den enda man som fått mig att torrjucka i grupp på offentlig plats (det var aldrig så mycket action på dansgolvet på Ödåkra fritidsgård '89 som när DJ:n drog på "För fet för ett fuck", vilket han om jag minns rätt gjorde i genomsnitt cirka tre gånger per discokväll). Rest in peace.

Annars har jag idag drabbats av en huslighet som annars enbart infaller på söndagar (och som ofta får till följd att jag måste ringa mina vänner och försöka tvinga dem att komma över för att äta upp alla kakor jag bakat) och både städat och pyntat hemmet genom att genomföra tantaktiviteter såsom att lägga ut lite bröd till småfåglarna och planera hyacinter i kruka för att lysa upp fönsterkarmen. Det är nästan tur att jag har min nya heta tigermönstrade fåtölj så att mitt hem fortfarande upprätthåller en anständig nivå av Babsans-vardagsrum-innan-Roomservicegrabbarna-styrde-upp-det-med-en-ful-minimalistisk-skinnsoffa-kitsch.

Image hosted by Photobucket.com

Åh, den är så fin. Nästa steg blir att försöka lägga mina giriga små vantar på en av Darins heta MQ-affischer (min och Carros konversation om hur man bäst rånar en busskur på reklampostrar kändes för övrigt väldig värdig två kvinnor på 25+) så blir mitt hem komplett. Jag vet förvisso inte riktigt var jag skulle placera den eftersom den nog inte får plats bland min hemliga samling med heta Zlatanbilder i garderoben (ähum, ja, jag lever ensam, jag antar att alla är förvånade), men det löser sig säkert. I taket ovanför sängen kanske?

På tal om Darin förresten; om det var något som gårdagens Idolfinal illustrerade med all önskvärd tydlighet så var det ju att Darin, Darin, ingen är som du. Enbart din vita pimphatt har mer karisma än Sebastian OCH hans tighta jävla byxor OCH Agnes OCH hennes Joey Tempest-hår tillsammans. Och nu när allt är slut inser man också än en gång att det man minns bäst är de glada amatörerna utan minsta uns av självinsikt som optimistiskt dyker upp i första omgången för att "förverkliga sin dröm" eftersom de ju "alltid har sjungit" (vilken unge sjunger INTE?). Vi borde göra som i Holland och ge dem fler offentliga uppdrag, för det är ju trots allt de som står för den verkligea underhållningen (med undantag för Darin då, givetvis).

Fy fan vad min blogg är seriös. Ibland tänker jag lite på vilket intryck jag lär förmedla till de människor jag inte känner (eh, och de jag faktiskt känner också) som läser det här, men sedan får jag oftast lite panikångest och försöker förtränga det. Snart ska jag skriva om något smart och viktigt. Så fort jag orkar engagera mig. Fram tills att det där engagemanget uppenbarar sig fortsätter jag dock att sysselsätta mig med sådant här:

Congratulations, You're an 80's Glam Expert!
You're an 80's Hair/Glam Music Expert! Rock On!


Become a Certified 80's Hair Music Expert!
brought to you by Quizilla

THAT'S RIGHT BITCHES! Och jag tyckte att testet var löjligt lätt också!

3 kommentarer:

victor sa...

jag är så deppig över att micke dubois har tagit livet av sig. det var det första jag hörde i morse och jag tänker fortfarande på det. han var skitsmart tror jag. jättesupersorgligt :/

Fi sa...

Jag tänkte direkt på dig när jag läste den tragiska nyheten om Svullo. :) Förmodligen för att jag vet hur mycket du, eh, uppskattade honom.

För övrigt, VAR har du hittat den där tigerstolen? Den är ju alldeles magnifik. Love it!

Lina sa...

Svullo RIP, som sagt. Min bror blev extremt upprörd över de tragiska nyheterna igår. Svullo var hans största barndomsidol, bland annat gjorde han en (åtminstone av läraren och klassens äckelmagade flickor) inte alltför bejublad tolkning av några klassiska Svullonummer på roliga timmen på lågstadiet, så vi bestämde oss för att pay our respects genom att se "Svullo grisar vidare" någon gågn under julhelgen. Ska bli fint.

Stolen är köpt på Blocket för den blygsamma summan 350:-.