fredag, januari 20, 2006

Isolering

Mark my words: Jag tänker inte lämna lägenheten en enda jävla gång till innan snön har smält bort. Jag släpade mig motvilligt till sist ut för att åka och hämta skorna (medelst buss, att cykla GÅR ju inte - hur förflyttar sig egentligen folk som bor på orter där det snöar hela vintern? Spark?) och kom hem blöt, kall och bitter typ TVÅ TIMMAR senare eftersom Skånetrafiken traditionsenligt alltid kollapsar och kryper fram på gatorna så fort minsta flinga singlar ner från skyn. Som sagt, nu blir det isolering tills skiten smält bort och man kan förflytta sig på ett civiliserat sätt utan att halka (här skulle man kanske kunna inflika att jag för att undvika detta borde äga åtminstone ett par varma skor som varken har helt platt sula eller hög klack, men så är nu icke fallet). Nåväl, nu är jag i alla fall hemma och efter att irriterat ha kastat mina dyblöta strumpor i badkaret där de fortfarande ligger och blir mer frånstötande för varje minut som går ska jag nu:

1. Ikläda mig något stiligt, typ Polarn och Pyret-långkalsongerna, velourjoggingställ och dunstrumpor (det är kallt som fan i min lägenhet).

2. Glädjas åt att mina favoritskor är hemma i mitt trygga förvar igen, den här gången MED sula, tack skomakaren som reparerade förstörelsen som min fastna-med-foten-i-det-där-rutnätet-som-ligger-under-småstenen-på-cykelparkeringen-vid-stationen-olycka orsakade:

Image hosting by Photobucket
förvisso en storlek för stora - that's second hand for ya - men jag älskar dem ändå. Här ser man även lite av den nya, platta skärmen som jag fick av min översnälla pappa förra helgen <3

3. Sörja över att jag inte kommer att kunna använda skorna i fråga på skitlänge eftersom det är SNÖ SNÖ SNÖ SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ ute.

4. Äta det här:

Image hosting by Photobucket
yum yum gimme some

5. ...och det här:

Image hosting by Photobucket
"Endast 10 kronor - kort datum!" is the shit!

...samt se på VH1s hårdrockskväll.

2 kommentarer:

Johanna sa...

Skorna är asfina, sushin ser SJUKT god ut och jag älskar toffifee. Jag är isolerad med typ te och en broccoli-bukett.

Anonym sa...

(Ja. Och med bil, fötter, skoter eller cykel.)

Men vet du, strax är det sommar. Och snart är det jul.