måndag, juni 19, 2006

Corrupted by the dark side

Surfade runt lite planlöst och letade efter smakfulla textilier i sobra färgkombinationer inför min inplanerade extreme home makeover av vardagsrummet (denna innehåller enligt planerna bland annat 70-talsväggprydnader med tryck föreställande glopperande hästar, men det kan vi kanske ta upp vid något senare tillfälle).

Fick syn på det här.

Och nu gäller det alltså:

Stå emot, Lina. STÅ EMOT.

11 kommentarer:

Anonym sa...

K Ö P.

Xtian sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Xtian sa...

Hey, the force is strong within the young Rhubarbfool... men inte så strong, det är bara att köpa. Inget hem är komplett utan ett sånt bäddset

Anonym sa...

köp köp köp.

Lina sa...

Inled mig icke i frestelse...

Anonym sa...

vad har du för snyggt läppstift på dig på bilden?

Lina sa...

Jag har detaljstuderat lite och jag tror att det är Cliniques longlastläppstift i färgen Tabasco. Det är ganska orange men I love it.

Anonym sa...

ahaa, ska genast kolla in det! (hmm nästa gång jag är i stan, jag saknar på vissa sätt redan att bo vid odis, nu kan jag inte gå till åhlens när jag vill)

Anonym sa...

lina come on, ska du tvinga mig att genomgå ytterligare en kväll järalös på jobbet? en liten uppdatering kan du väl bjuda på?

Anonym sa...

"surfade planlöst" ...
du behöver inte skämmas för att du surfar eftter star wars-sängkläder, det brukar jag också göra. det här är min favorit eftersom man får med fina matchande gardiner!

http://cargobay.starwars.com/webapps/cargobay/item-detail/10133/8249

Lina sa...

Hahaha, Tobias, det där var riktigt vackert. Speciellt gardinerna känns lite som den ultimata fusionen av gardiner, duschdraperi och science fiction-nörderi. Fast är inte det där lilla uppviket mitt på täcket lite fjolligt?