fredag, september 01, 2006

Jag minns mitt nittiotal, del 1


"You think that you're not good enough for me, and it's true, but I like you anyway"

6 kommentarer:

winterkilling sa...

Sweetie-Dahhhrrrling, om vi menar allvar med att starta en 90-talsrevival för att få folk att inse hur sorgligt underskattat 90-talet är, så är det här kanske inte rätt väg att gå. Risken är faktiskt att det får rakt motsatt effekt. Jag föreslår att du tar dig en ordentlig funderare på vad som kan gynna våran sak innan du postar "Jag minns mitt nittiotal, del 2". D:Ream kanske? Eller Salad?

Lina sa...

Några sådana ädla syften har jag givetvis aldrig haft. Här blir det inte några efterkonstruktioner eller förskönande omskrivningar utan jag ämnar minnas mitt nittiotal såsom det faktiskt var; hyfsat osmakligt och stundtals befolkat av män i hotpants (det sistnämnda dock givetvis alldeles för sällan, man kan ju som bekant aldrig få för mycket av män i hotpants). Vi talar ju trots allt, som Magnus Uggla hade uttryckt saken, om mitt decennium.

För övrigt har jag som du kanske gissat Ro-Cee med "Gettin' all da babes" i åtanke för del 2.

winterkilling sa...

Nej, jag tippade faktiskt på Stonefunkers, men Ro-Cee håller ju också mycket hög klass. Jag vill också höra Luniz "I've got 5 on it", om man får lov att komma med önskemål. För övrigt upptäckte jag till min förskräckelse att Sultans of Ping fortfarande är aktiva. Why God, why?

Lina sa...

Haha, jag såg också det. Dock var min reaktion mer något i stil med "Åh, hoppas de kommer hit och spelar, förra gången de var här släpptes jag ju inte in på Blekingska eftersom jag var för ung för att få ett student-ID!"

Anonym sa...

wtf det här har jag aldrig hört eller sett i mitt liv.

Lina sa...

Åh, you've missed out! Själv fick jag upp ögonen för SOP när de uppträdde i Ronny och Ragges tv-program under våren 1993. Gitarristen hade rosa minilackklänning och nätstrumpor och det var av naturliga skäl kärlek vid första ögonkastet.