måndag, mars 12, 2007

Det är nu nästan så att jag, likt Tommy Nilsson, börjar tro på människan

Åh Beth, och just när jag trodde att det kanske inte var möjligt att älska dig ännu mer.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

4 kommentarer:

Anonym sa...

varför klagar du på att du inte får några kommentarer? om man räknar med antalet inlägg du skriver o sen antalet kommentarer du får så får du ju väldigt mycket mer per inlägg än jag, orättvist.

Lina sa...

Det FÅR jag ju inte, ser du inte den nergående trenden de senaste 4-5 inläggen? Åh, ingen älskar mig, gnäll och gny.

/martyr is the shit

Unknown sa...

Å fy fan vad vackert. Jag svär att jag ska handla enbart på Top Shop om Beth tar rodret vid saxarna. Hoppas kollektionen kommer till Paris först. Ska dit om en månad och shoppa over-the-top-kläder allt vad jag orkar men har redan ångest för de ittybittysmå storlekarna un, deux, trois. Word, som sagt. Us big girls rule.

Lina sa...

Jag lovar detsamma, utan minsta betänketid. Dock tror jag aldrig att det kommer att hända, men man kan ju hoppas att Beth istället gör en klädkollektion för någon annan retailer (i så fall kommer jag att handla allt jag äger där istället, dit Beth går, går också jag). I väntan på detta funderar jag lite på om man borde bojkotta Topshop - jag vet faktiskt inte om jag riktigt klarar av att handla av en kedja som gärna vill att en snygg, tjock kvinna ska göra reklam för dem men vägrar tillverka kläder som passar henne (och detta trots att jag inte i vanliga fall är så jävla nogräknad när det gäller etik vid klädinköp). Tanken känns väldigt olustig, främst med tanke på deras finfina skoavdelning...men ändå.