torsdag, november 29, 2007

Hur man tar itu med motgångar och bumps in the road

1. Man tar sig i kragen, inser att det är dags att skåda sanningen i vitögat, skärper sig, känner hur man mognat, tar tjuren vid hornen, står för sina misstag, ber om ursäkt, är rak och ärlig, mesar inte ur och tar inte till några undanflykter.

ELLER

2. Man springer som ett skadeskjutet djur, gömmer sig i ett avskiljt mörkt utrymme en stund, letar efter ett spetsigt verktyg, gnäller om hur synd det är om en fast man inte gjort några som helst försök att få rätsida på situationen, funderar lite mer på de där spetsiga verktygen och tar sedan vägen om Videomix, där man inhandlar typ fem kilo godis som säkerligen är infested med vinterkräksjukan samt Harry Potter and the Order of the Phoenix till överpris.

Ni kan ju roa er med att fundera på vilken av de två skolorna här ovan jag tillhör medan jag sitter här och odlar min misantropi, hetsäter ytterligare några hekto juleskum och beskådar the doorway lean of lust ytterligare ett par (läs: ett femtiotal) gånger.

5 kommentarer:

Maggie sa...

shit vad vi tänker lika.

Lina sa...

I normala fall hade jag här glatt skrivit "great minds think alike!". Just för tillfället är jag dock inte riktigt säker...

Anna sa...

Här är en till!

anna sa...

eller så gör man en lista.

Anna

Moa sa...

Eller också gör man 1. först och sen när det inte faller ut som önskat gör man 2. Plus sprit. Fast juleskum, där går väl ändå nån slags gräns?