fredag, december 07, 2007

All hail the juleskum

Kort uppdatering över sakernas tillstånd:

1. Jag har nu varit konstant skittrött i fyra dagar. Jag somnar på tåget, somnar framför datorn, somnar klockan 19 på kvällen, ramlar, tappar saker, är otrevlig och slö samt allmänt trög, dum, osympatisk, ofräsch och rälig. Och innan någon sarkastiskt påpekar att ja men what else is new så vill jag förtydliga att det alltså är ÄNNU VÄRRE ÄN VANLIGT. Tänkbar diagnos är som vanligt aids, cancer, mask, ebolaviruset, något som kräver en gastroskopi och långvarig sjukhusvistelse bland människor som kräks, eller bara nära förestående död så där i allmänhet.

2. Jag kan glädja alla med den spännande informationen att Dracula-frisyren idag har gjort en storstilad comeback.

3. 10 min kvar av min lunchrast (1 timme och 10 minuter tills det är dags för mig att ta över telefonjouren, ringer ni till mitt jobb i eftermiddag kommer alltså JAG att svara, med min allra mest serviceminded röst). 5 min härifrån ligger Bogarts videobutik där det säljs juleskum i lösvikt. Man kan alltså (meningen som följer är som pornografi för mig) plocka ihop en så stor påse man vill full av bara juleskum. Åh, om jag bara orkat röra mig.

4. En dag, när vindarna bär, ska jag också skriva ett blogginlägg som är 1. längre än ett par rader och 2. har någon form av innehåll.


NSFW

11 kommentarer:

jo sa...

Du är ju jävligt rolig i alla fall, det kan du trösta dig med. Sitter här och fnissar i min ensamhet.

Moa sa...

Men alltså, Lina, juleskum? Please explain. Även Therese Bohman tjatar om juleskum. Är det nån slags bloggargrej? Ungefär som att tjata om sina hyacinter? Det ska jag för övrigt börja med snart.

Lina sa...

Överskatta inte min kontakt med omvärlden i allmänhet och den så kallade, ähum, bloggosfären i synnerhet nu, jag kan lova att mitt tycke för juleskum inte är resultatet av någon form av grupptryck utan något som byggts upp genom många årsmissbruk och allmänt osund livsstil.

Hyacinter vet jag inte heller någonting om, och jag vågar inte riktigt ge mig i kast med några heller sedan en olycklig incident som involverade sådana där höga vaser där rötterna ska skvalpa lite tjustigt under själva hyacintlöken, ett optimistiskt försök att skölja bort överflödig jord innan hyacinten skulle placeras i vasen och, som en följd av detta, ett igenproppat avlopp där svart sörja bubblade upp på ett sätt som inte hade sett malplacerat ut i någon tveksam asiatisk skräckfilm. I'm not going down that road again.

Anna sa...

Cloettas juleskum är bäst.
För övrigt fick jag en hyacint av min mormor.

Inyx sa...

Du är inte den enda som jag träffat på som ÄLSKAR julskum. Kanske skulle ta och pröva?!

Hanna, eller jag heter det faktiskt och har en blogg som bytt adress till hannabyheart.blogg.se sa...

Jag blir så glad för varje smula du slänger till oss Rhubarb-törstande (jag vet smula och törst går inte ihop men äh) små duvor.

Hanna sa...

angående att man nu bara kan välja "kallas" om man inte har egen blogspot-blogg alltså

anna sa...

tips. gael garcia bernal kommer till filmfestivalen i gbg. har damen uppmärksammat detta? (har ju läst och förstått din faiblesse för sagda mansperson)

Lina sa...

Åh herregud. Jag tror att mina äggstockar just spontant exploderade av den våldsamma hormonutsöndringen.

Anne sa...

julskum :) såååå svenskt

slacker sa...

De där jävla tomtarna matades jag med i flera veckor kring juletid på jobbet... Cheap shit!