tisdag, januari 01, 2008

Julens höjdpunkter:

1. Några hederliga omgångar Super Mario Bros 3 med Mårten på hans gamla 8-bitars (jag spelar fortfarande Luigi och han Mario så att det står M respektive L framför hur många liv vi har kvar, den oerhörda smidigheten i detta tilltalar fortfarande, efter alla dessa år, den lilla spillra av sinne för ordning och reda som ligger begraven djupt i mitt innersta)

Photobucket
Nu jävlar blir det SMÖRJ

Photobucket
Hata vattenvärlden

Photobucket
Koncentrationen är djup

2. En ny TV inköptes på det gamla hederliga svenneeventet mellandagsrean (den tar upp ungefär 25% av mitt vardagsrum, I love it). Dock missbedömdes storleken på kartongen en smula och eftersom hela familjen närvarade vid inköpet och den enorma kartongen som TV:n låg i krävde en nerfällning av sätena i baksätet tvingades min mamma och min bror att typ ligga ovanpå kartongen (Mårten med röven stiligt upptryckt i fönstret) under den lite lätt ostabila färden från OnOff till föräldrahemmet. Ja, vi tvingades stanna jämte en annan bil vid ett trafikljus. Ja, de som färdades i den andra bilen tittade lite konstigt. Och ja, "Ett päron till farsa firar jul"-stämningen som vilade över hela resan var faktiskt ganska fin ändå, på något sätt.

Photobucket
Inga sura miner här, dock

Next up:
Årets höjdpunkter. Jag måste bara vänta på min musa lite till först.

7 kommentarer:

Madeleine sa...

jag hoppas verkligen du listar hasses spelning på festivalen som en av årets höjdpunkter!

Moa sa...

Nu är det utförsäljning av tomteskum eller juleskum, vilket det nu heter, på ica malmborg. Då tänkte jag på dig!

jo sa...

Hej. Jag tycker faktiskt minsann att du ska skriva nåt snart.

/Jo

Anonym sa...

Ja, alltså vad är det här, Månadskrönikebloggen?

Anonym sa...

Skriiiiiiiiiv

Anonym sa...

meh... nu har ju jag varit utomlands i tre veckor och hoppades komma hem och få läsa mängder av roliga saker i din blogg... ett litet litet inlägg snart?

Anonym sa...

Nu är det FÖRSTE FEBRUARI! TRUM TRUM TRUM!