måndag, november 07, 2005

EFIT

Image hosted by Photobucket.com
12.30
Jag, aka den bittra, osminkade sanningen, har återvänt till sängen efter att ha varit uppe och ätit lite frukost (filmjölk och pepparkakor, godast i världen). Jag är världens lataste människa. Och, som synes, jag är ganska nöjd med det.


Image hosted by Photobucket.com
13.30
För att matcha tantcykeln och med coola Tildas konstaterande "tant är det nya svarta" från en kommentar till förrförra inlägget i åtanke väljer jag mormors stövlar (som dock skulle må bra av lite putsning, ähum) till cykelturen. Det finns inga skor jag älskar mer än de här. And now I'm off to Rusta.


Image hosted by Photobucket.com
14.30
Givetvis är det svinkallt och regnar utomhus, och cykelturen känns genast mindre lockande. Jag ger mig dock iväg ändå, men eftersom det tar ungefär två minuter innan mina knogar fryser till is kör jag in på Mobilia för att köpa årets första vantar. På Lindex av alla ställen hittar jag de här som är ganska strålande eftersom de är jättehöga, kan dras halvvägs upp till armbågen och därför minimerar risken för ett läskigt och iskallt glapp mellan vante och jackärm. Är dock inte helt övertygand när det gäller den fjolliga rosetten, men den går ju att sprätta bort.


Image hosted by Photobucket.com
15.30
När jag kommer ut med vantarna från Mobilia PISSREGNAR det. Jag bestämmer mig för att leopardkastrullen får vänta och går in på Videomix och hyr film istället. Sedan cyklar jag hem, tittar på The Office och äter snask. Det regnar fortfarande utomhus.


Image hosted by Photobucket.com
16.30
Den här filmen ska jag se snart. Det ska bli LIDE grymt. Och jag tittar fortfarande på The Office.


Image hosted by Photobucket.com
17.30
Jag måste köpa en sådan där, öh, sladdelare (jag vet inte jackshit om tekniska prylar men jag antar att det bör finnas) så att DVD:n och digitalboxen kan vara igång samtidigt och jag slipper ta itu med den här jävla härvan varje gång jag ska se en film.


Image hosted by Photobucket.com
18.30
Naglar målas.


19.30
Oops, jag glömde bort att ta kort. Ställde noggrannt mobiltimern när jag upptäckte mitt misstag.


Image hosted by Photobucket.com
20.30
Jag tittar på det classy programmet Outsiders och misstänker att kvinnan som syns i rutan på den här bilden har varit med i min gamla favoritdokusåpa Baren.


Image hosted by Photobucket.com
21.30
Mmm, jobbsökning. Notera gärna de små gosedjuren ovanpå datorn.


Image hosted by Photobucket.com
22.30
Min gamla indiepåse är packad inför morgondagens tripp till Helsingborg. Jag måste nu sova, så att det blir fysiskt möjligt för mig att släpa mig upp tidigt imorgon bitti. Godnatt, och fan vad fint att det här har varit världens typ mest händelselösa dag.

3 kommentarer:

Djävulsankan sa...

vilken heldag!

njut så länge du inte arbetar fulltid ;)

Johanna sa...

fan, du måste göra fler EFIT! jag känner att det kan bli en hit.

Tilda sa...

Superbloggdag. Mera såna!!! Bara älskar den där bilden med tofflorna, godispåsen och tv:n på. Klockren.
Filmen Girls just want to have fun är guld. Jag och två tjejkompisar Karin och Carro tittade på den VARJE gång vi var hemma hos Carro när vi var kids. Jag köpte den för några månader sedan och tänkte att vi skulle återuppleva vår ungdoms favvo-film tillsammans. Någon sådan get-together har ännu så länge inte kommit till skott. Har sett den ändå såklart. Kunde inte avgöra om den är bra egentligen eftersom jag tittade på den med mina 12-års-ögon igen.

Känner mig mycket hedrad av omnämnandet btw. :)