söndag, februari 05, 2006

Another day in paradise

Imorgon måste på något sätt två uppgifter balanseras och kombineras:

Uppgift 1, på uppdrag av bostadsrättsföreningen: Hålla mig hemma och släppa in elgubbarna som behöver tillgång till lägenheten två gånger under dagens lopp.

Uppgift två, på uppdrag av mina egna sjuka lustar: Cykla ner till Pressbyrån på Centralen och skamset inhandla Italienska GQ som innehåller vansinnigt heta Zlatanbilder.

Det är verkligen inte klokt vilket spännande liv jag lever. Eh.

Nu ska jag dock get my shit together, köpa en burk senap, ett paket hårfärg (det första stapplande steget på mitt nya projekt "skaffa en aning mer sofistikerad frisyr") och sedan avnjuta fyra timmar Jonathan Rhys-Meyers i medeltidsmiljö.

--------

Uppdatering, något senare: Medeltidsmiljö är kanske fel ord att använda för att beskriva serien vi såg, snarare var det som ett evighetslångt avsnitt av min gamle lookalike Blackadder i buskisversion. Fast utan humorn. Och min personlige favorit Stephen Fry dök aldrig ens upp! Att få se en man bli dödad av ett gäng ugglor var fan ett klent substitut. Två avsnitt kvar dock, jag hoppas innerligt på bättring (och kanske lite naket från unge herr Rhys-Meyers?).

2 kommentarer:

Virvla sa...

Italienska GQ alltså....intressant.

Lina sa...

Jag har sett merparten av bilderna och kan med all säkerhet lova att det är MYCKET MYCKET intressant. Jag förstår inte ett ord italienska men är ändå minst sagt övertygad om att ett inköp kommer att vara väl värt pengarna. Kalsongbilder på Zlatan krossar alla språkliga och kulturella barriärer!