tisdag, februari 14, 2006

Back in the saddle

Jag är nu tillbka i mina trygga domäner efter utflykten till Göteborg där endast ett (1) inköp gjordes i MAC-disken. Helgen var överlag sweet och eftersom jag vet att alla har ett så stort intresse av mitt klena psyke och allmänna hangups kan jag även med glädje meddela att jag klarade av resorna både dit och hem utan några större incidenter. Dock, ett litet ord på vägen till alla som varje gång de ger sig ut på en tågresa som tar mer än 10 minuter ser till att placera sig bredbenta och tillbakalutade med jackan som täcke för att ta en stärkande tupplur: vill ni ha avslappning - ta er en jävla spaweekend. Det är läskigt med sovande människor på offentlig plats och dessutom finns risken att ni börjar sagla på era oskyldiga medpassagerare (det vill säga mig). Dis-gus-ting.

Påminn mig för övrigt gärna om att jag, när jag blir kärring, ska sammanställa en rejäl och utförlig vett-och-etikett-guide för kollektivtrafiknyttjande och skicka in den till lokaltidningens insändarsidor.

För övrigt:
HAHAHA, LIA GOTT (som vi brukar säga i mina hemtrakter, det blir mycket dialektalt här idag känner jag, men ni som inte själva är sprungna ur den skånska myllan får tänka på att det faktiskt är mångkulturåret och läsa med öppna ögon eller något liknande för klockan är mycket och jag är så trött att jag inte orkar hålla på med finlir). Och nej, jag är inte alls bitter över att det senaste kärleksbrevet med tillhörande ros som jag tilldelades på alla hjärtans dag (nej, det var inte förra året...eller förrförra...) bar signaturen "Puss och kram/L. Uftwaffe". INTE DET MINSTA.

OK, måste sova. Någon gång ska jag återkomma och skriva något som är intressant på riktigt, jag lovar.

2 kommentarer:

Fi sa...

Det var kul att ha dig här, skabb! Bra att du kom hem ordentligt.

Förresten, din namne har visst vunnit ett OS-guld. HAHAHAHAHAHAHAHA.

Lina sa...

Jo, jag såg det. Det fälldes ett spexigt uttalande om saken när jag svarade i telefon under dagens lopp ("Åhåhå, är det DU som har..."), men jag skrattade bara lite artigt och valde att låta bli att redogöra för mitt brinnande hat mot alla typer av hurtigt friluftsliv (speciellt de typer som på något sätt involverar snö).