torsdag, februari 16, 2006

YES YES YES YES YES YES YES YES

Image hosting by Photobucket

ÅÅÅH DET HÄR ÄR SÅ JÄVLA JÄVLA FINT (nej, jag vågade aldrig riktigt tro på det tidigare, inte alldeles hundraprocentigt).

Det finns såklart inga lämpliga ord. Några korta konstateranden dock:

1. Fuck vinter-OS. Det här är stort på riktigt.
2. Idag var en bra dag, som Ice Cube sa en gång (till och med mitt liv verkar ordna upp sig!).
3. DET FINNS EN GUD. Och jag är ledsen över att jag förföljde honom på Helsingörsfärjan på ett lite obehagligt sätt en gång för länge sedan, men ursäktar mig med att jag var bara 12 och märkligt fascinerad av de där dreadlocksen.

4 kommentarer:

Anna sa...

Jag har firat så det finns inte, det här måste firas ordentligt! Och det bästa är ju att BOIS åkte ur, så dom ska inte vara så kagiga på stationen längre....nujäklar kommer HIF (som förmodligen kommer ligga sist till sommaren bara för att man bygger upp laget på en spelare, precis som hockeylandslaget just nu)

Lina sa...

Jag firade genom att skrika lite i telefon med min bror, det var ingen annan som var sugen på att celebrera med mig...men det var gött ändå.

Och jag tänker glädjas lite till innan jag börjar våndas över vårsäsongen...men någonstans har jag ändå en liten, vag förhoppning att om de bara lägger om spelarsystemet och köper in några spelare till så ska det nog gå, eh, bra...det kan ju i alla fall inte gå mycket sämre än i höstas. Hoppas jag åtminstone. Innerligt.

Virvla sa...

http://palegreenwoman.blogspot.com/2006/02/tage-saknas.html

tänkte på dig när jag läste citatet *hihii*

Lina sa...

Haha, så sant, snö måste dö. Just nu är snön i Malmö City förvisso reducerad till gråbruna stenhårda grusblandade äckliga små högar och vallar som kantar gatorna medan trottoarerna är snöfria...men det är inte nog. ALLT måste bort.