tisdag, mars 07, 2006

I harmoni med världsalltet för en mycket liten stund

Alltså, jag måste sluta köpa den lågklassiga brittiska skvallertidnignen Heat. Det är inte många veckor jag har missat i år, och nu märker jag hur jag börjar bli engagerad i den så kallade kärlekskarusellen runt före detta Big Brother-deltagare vars program jag aldrig ens har sett PÅ RIKTIGT. Som sagt, jag måste sluta. Nästa vecka kanske.

Image hosting by Photobucket
Jag illustrerar här med en bild från Englandsresan förra året eftersom jag fortfarande inte lyckats hitta sladden till min digitalkamera. Ett år må ha passerat, men rubrikerna är typ de samma.

Annars bra dag idag: Besökte mitt kommande jobb, tog en promenad genom min kära gamla hemstad med Daniel, köpte baklawa på VÄRLDENS BÄSTA AFFÄR Tasty House (de säljer bara goda saker typ nötter, bakverk, små piroger och choklad, allt finns i ungefär 5000 smakvarianter och alla som jobbar där är skittrevliga och låter en smaka - a little piece of heaven, helt enkelt. Här kan man läsa att de planerar att expandera sin verksamhet till resten av landet och jag kan bara säga GRATTIS RESTEN AV LANDET!), tog tåget, kom hem och upptäckte att mitt paket med smink från Blush som jag trodde hade försvunnit i posten har dykt upp och finns för avhämtning (jag slipper därmed att ringa det aggressiva gnällkärringsamtal till posten som jag hade planerat). Nu ska jag spendera eftermiddagen med att äta baklawas och läsa tidningar samt se på den inspelade Oscarsgalan eftersom jag är kärring och inte orkade sitta uppe, och ikväll blir det finmat och Barça - Chelsea på storbild tillsammans med Carro. Den här dagen är the shit! Dessutom känns det lite som att den jävla jävla jävla jävla jävla jävla skitsnön håller på att smälta bort, och jag hoppas sannerligen att det inte är inbillning eftersom det trots allt är MARS MÅNAD nu och det väl måste strida mot någon slags lag om rimlighet att det ligger snö på gatorna då?

För att sedan toppa allt detta så verkar det som att sushistället de håller på att bygga typ 200 meter från min port är coming along quite nicely. Ååååh, det kommer att bli bra, jag kommer att få mycket skörbjugg, och det kommer att vara värt det. Can't wait.

2 kommentarer:

Anna sa...

Var det ni som satt och vrålade på Glorias på centralen? Jag hoppade högt där jag satt i godan ro på perrong NIO och väntade på tåget...

Lina sa...

Heh, det kan ha varit så, men jag tyckte själv att vi skrek ganska blygsamt. Däremot fanns det några goa testosteronstinna grabbar i lokalen som inte tvekade inför att låta sina röster bli hörda...