onsdag, mars 08, 2006

Posten must be terminated

Det var inte alls sminket från Blush som hade anlänt till posten utan bokreaböckerna som jag beställde typ en vecka senare. Detta betyder att det inkompetenta företaget Posten har slarvat bort mitt paket och detta innebär i sin tur att NU JÄVLAR ÄR DET KRIG. Tursamt nog har jag dock inte slängt den ambitiösa lista på alla oförätter det jävla skitföretaget har gjort mot mig genom årens lopp, och min plan är att allt på listan ska tas upp till diskussion med kundtjänsten imorgon (inget är som att ventilera gamla aggressioner...). Ett litet axplock ur deras digra inkompetensregister: de har slarvat bort/stulit ett födelsedagskort med tillhörande hundralapp som skickades från min farmor till mig när jag var typ 12, de har trasat sönder en anmälningskatalog till Lunds Universitet som jag skickade efter när jag bodde i England (det här var i tidernas begynnelse innan man kunde anmäla sig på nätet) så att jag mottog en katalog utan anmälningsblanketten längst bak men väl med ett litet hjärtformat klistermärke med en text av typen "hoppsan, vi råkade visst strimla sönder din post och din framtid, hoppas det inte gör något, mysiga kramisar från Posten" lagom till att det var för sent att skicka efter en ny, de ger mig grannarnas post med jämna mellanrum (för det är ju så himla SVÅRT att se skillnad på typ Larsson, Svensson och Andersson!), de skickade tillbaka Carros och min ASOS-beställning till England istället för att lämna en avi så att paketet kunde hämtas ut eftersom det (surprise!) inte var någon hemma när de kom och ringde på klockan 11 på förmiddagen en vardag, de har glömt avisera paket till mig så att jag inte har blivit medveten om att de ligger och väntar på mig förrän det har skickats ut en sur påminnelse och dessutom har de under de 2,5 åren jag bott i min lägenhet lyckats bli BESTULNA på min och resten av trappans post TVÅ gånger, vilket de omsorgsfullt har meddelat via en lapp i brevlådan TVÅ JÄVLA VECKOR SENARE, typ lagom till att inkassokraven på de obetalda räkningarna man aldrig mottagit börjar trilla in. Posten är med andra ord SATAN och allt detta ska jag berätta för dem när jag imorgon ringer och kräver dem på ersättning för mitt förlorade smink (för att inte tala om ersättningen jag ska ha för de femtionio kronor som tagits ut i avgift för deras såkallade "tjänster"). Kundtjänsten, BRACE YOURSELVES.

3 kommentarer:

winterkilling sa...

Åh, Posten måste måste dö. Har fortfarande inte smält det där med ASOS-försändelsen, jag hatar dem. Och jag hatar att de den här veckan har skickat ut små mysbrev av typen "nu blir Posten ännu bättre!" och "våra undersökningar visar att våra kunder är nöjda..." och man undrar ENLIGT VEM??? och VILKA KUNDER???

josefin sa...

haha. hälsa posten från mig att jag skulle uppskatta om de, nästa gång jag beställt en skiva eller en film eller så, inte lämnar paketet till tre fjärdedelar uppstickande fullt synligt ur mitt brevnedkast om jag inte öppnar när de ringer på under eftermiddagen.

Anonym sa...

jag vill veta hur det gick! have you terminated them?