söndag, mars 05, 2006

Positiva tongångar

Såsom brukligt är tänker jag nu kort summera kvällens melodifestival:

Poodles-sångarens vita, navelblottande Steven Tyler-rock: Säkert någon tusenlapp
Gregers fyrverkerier: En 200-300 spänn iallafall?
Jessika Anderssons ansiktsuttryck när det avslöjades att Poodles gått vidare: Priceless!

Dessutom: Damn, vad bra BWO var! Vårt lilla sällskap var alldeles exalterat bakom våra ostbrickor. Sjukt, sjukt bra. Alexander smådansade bakom sin synth, Marina hade cykelbyxor och sångaren var riktigt foxy och gick ner på knä. Det blir ju faktiskt inte bättre än så!

Dock var den jävla nycirkusen den här veckan mer frånstötande än någonsin tidigare. Gross gross gross.

4 kommentarer:

Johanna sa...

Gud vad härligt att se att det inte bara var jag som gottade mej i Jessika Andersson-ögonblicket. Mwahahah, hon var så jävla säker på att gå vidare, nu när hon inte har Maggan och bär små Kylie-shorts. Och så blev hon snuvad på Globen av ett gäng småbarnsfarsor med långt hår. Fan-fucking-tastic.

anna sa...

Va, så du menar att studsa pingpongbollar mellan två personer och låta bollen studsa på marken där man inte vet vad folk har gjort är äckligt? Kan inte förstå varför.....

;)

Anonym sa...

jag gillar wigwam-effekten i årets melodifestival. har du sett att galningarna lordi gått till final i den finska festivalen? SOM jag hoppas på att de vinner. då kan man åtminstone räkna kallt med tre underhållande minuter i esc i vår:
http://www.keithm.utvinternet.ie/videos/Lordi.wmv

Lina sa...

Johanna: Nu med facit i hand får ju Magnus och hans skinnbyxors avancemang till andra chansen en helt ny och positiv betydelse eftersom man inser att det måste göra att det svider ÄNNU mer. Och Bert kräktes ner hela hotellrummet av ilska! Hahahahaha! Inget är som att roota for the underdog.

Anna: Euuuuuggh, BACILLER. Och vad fan var delen med brudens lambadakjol?

Josefin: HAHAHAHAHA. Lordi har självklart även min röst, det var ju nästan som att se GWAR gå upp på scenen där (förutsatt att man kisade lite). Gillade även att videon var inspelad i en inte särskilt rockig Top of the Pops-miljö. Och sms:en som rullade i nederkanten som förklarade vilket förträffligt HARDROCKBÅNDI Lordi är! Mähähähähähähähääääää.