måndag, maj 22, 2006

Inte missa, inte missa!

Project Runway säsong två klockan 18.00 (skittid!) på TV3 ikväll - nu även med en het kroknäst man i startfältet!

Photobucket - Video and Image Hosting

......

Uppdatering, lite senare: Hahahaha, det bisarra psykbrytet under den andra omröstningen lovar onekligen gott inför den kommande säsongen!

15 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå eller.
Först och främst: tack för ett strålande schlagerinlägg. Även om jag långtifrån håller med om allt. Mera corny skämt från juryns representanter tack! Holländaren var ju hur kool som helst.

Och nu en fråga i all ödmjukhet: vad har hänt med din länklista? Jag brukade ju njuta av att surfa runt och glutta i dina polares bloggar men nu är de puts väck och jag saknar dem...

Rock on babe.

Lina sa...

Men det är ju så piiiiiiiiiinsamt! Den senaste gången det faktiskt var lite roligt och vitsigt i det sammanhanget var när en drakliknande facelifttant representerade en jury och påpekade att hon minsann också tävlat i ESC varpå Ulrika Jonsson glatt svarade "Oh, that must have been a long time ago!" och det var väl typ 1997? 1998 kanske? Nästan ett decennium av pinsam misär efter det alltså...

Och jag har inte tagit bort länklistan, den syns fortfarande åtminstone på min dator? Mycket skumt.

Anonym sa...

eee. ta det lungt med kommentarerna va! jag var tvungen att godkänna dig, du var satans nära att gå under som spam! nu kan du kommentera...och hemliga inlägg: skicka mail för lösen, okej?

och jag tittade....shit....jag fortsätter följa L-word känner jag....vissa av killarna var fööör bögiga, jag trodde inte det fanns, men apparently.

Lina sa...

Jag uppdaterade ett gäng gånger eftersom det jag skrev aldrig dök upp, har det gjort det nu? Sedan blev jag spärrad, jag kände mig nöjd :)

Jag är annars rätt förtjust i dramaqueens med hybris, så jag kommer att fortsätta titta.

Anonym sa...

jaha. jag är redan fast jag också. trots att jag missade måndagens psykbryt.

Lina sa...

Josefin, speciellt för dig:

http://www.youtube.com/watch?v=-VuUdkDjYzk&search=project%20runway%20Andrae

Anonym sa...

haha. TACK. "I think most people see that as really real"...

Lina sa...

Jag gillar de andra deltagarnas reaktioner också. Santiagos illa dolda hånskratt sympatiserar man ju med, men det stora humorn är uppblåsta Daniel Francos förstående "ja, jag förstår, det gör ont"-nickningar. Ååååh freeeeeeaks!

Anonym sa...

http://expressen.se/index.jsp?a=595994

kommentar?

Lina sa...

Det är väl bara att säga gratulerar? Och fint att veta att han är ute och, mehehe, sprider sin säd....eh.

Anonym sa...

äsch jag tycker ju det är kul för honom men mina dagdrömmar kommer aldrig kunna bli desamma

Lina sa...

Jaså? Sådana hämningar har inte jag. Småbarnsfäder funkar för mig (enbart på ett rent teoretiskt stadium dock, givetvis).

Anonym sa...

givetvis...

Lina sa...

I vanliga fall är jag den som springer längst och snabbast när jag stöter ihop med en karl som visar sig ha förökat sig. Men ingen regel utan undantag, och, som bekant, Zlatan can do no wrong...med undantag av vissa tidigare frisyrval, möjligen.

Anonym sa...

åååh bitterheten över att jag missade avsnittet där de designade isdanskläder! jag HATAR att jobba kväll, hatar hatar hatar!