söndag, maj 28, 2006

Ni tror att NI fulbloggar, jag säger psssscht

Jag har ingenting att säga. Seriöst alltså; jag har INGENTING att säga. Jag har försökt blogga i flera dagar nu men jag kan inte komma på något att skriva om, ingenting alls. Det kan i och för sig hända att det blir bättre med den saken när jag fått hem mitt nya VISAkort (det är ju bara en vecka sedan jag beställde ett nytt efter att ha gripts av den inte alltför spännande insikten att det gamla var borta i samband med att det var dags att betala när jag och Cici som de classy ladies vi är köpte mat i drive-inen på MAX på Väla) och därmed kan köpa de röda ballerinaskorna jag haft mina giriga ögon på ganska länge nu (vilket på sedvanligt sätt kommer att ruinera mig innan månaden knappt ens startat eftersom det var dags att betala in en saftig CSN-räkning den här månaden och jag på grund av detta i princip redan är fattig fast juni inte ens har startat ännu och ÅÅÅÅH JAG ÄLSKAR MITT LIV SÅ JÄVLA MYCKET). Jag hoppas verkligen det i alla fall, för skor, smink och kroknästa karlar kan som bekant alltid väcka ett engagemang hos mig även under de mest miserabla omständigheter.

Jag började till och med en munter (nåja) fulblogg om vad som hänt sedan senast jag skrev, men när jag läste den blev jag bara deprimerad av insikten om mitt livs jävla fattigdom (ekonomisk, själslig etc.) så jag slängde den hastigt i hopp om att det som inte syns, inte heller finns. Här är dock den komprimerade versionen:

-Spräckte mina sista par strumpbyxor över hela låret i samband med en hastig sorti från jobbets toalett i måndags. Tvingades hasa bort till Åhléns med lätt vaggande gång för att köpa nya för mina sista kontanter (VISAkortet är som sagt indisponibelt och det är ju inte direkt så att jag har tid att sitta på banken och vänta på att få göra ett kontantuttag tillsammans med 400 gamlingar som ska hämta ut pensionen). Insåg sedan att jag kanske inte hade behövt köpa mina vanliga fem par strumpbyxor till priset av fyra men då var det ju redan försent.

-Gjorde det mesta av min lediga onsdag (läs gärna den meningen med ett anslag av nattsvart ironi, tack) och tvättade hela jävla dagen. Jag hade fem maskiner igång samtidigt och fick gå krabban upp och ner för trapporna för att få plats med de fullpackade IKEA-kassarna. Kände mig husmoderlig.

-Åt mexikanskt och såg på fin-TV med Carro på kvällen. Tackade gud för mammas coopkort som hon så generöst lånat ut till sitt VISAkortslösa barn. Gladdes även åt att sunkiga svenne-top model är slut för den här gången, efter vad som måste ha varit den mest icke-rafflande finalen någonsin.

-Surfade bögporr tillsammans med Sofie. Fråga inte.

Sofie: Hahahaha, känn på den här då: "He was beautiful the way only a man could be beautiful..."
Lina: BAHAHAHAHAHAHA
Sofie: Höhöhöhöhöhö

Annars:

-Jag har läst lite böcker

-Jag har ätit lite rostat bröd

-Jag har via telefon guidat min salongsberusade bror genom Lund efter att han gått vilse på väg från Lundakarnevalen och hamnat någonstans uppe vid universitetssjukhuset (???). Det var en intressant upplevelse.

-Jag har försökt titta på Sverige-Finland men fan vad det var tråkigt.

-Jag har sovit hemma hos mina föräldrar och funderat på om inte jag också skulle ta och skaffa mig en takfläkt.

-Jag har lagt ner idén om takfläkten. Det får bli estetik före funktion, åtminstone så länge det är under 30 grader ute.

-Jag har inte besökt
den här tillställningen där jag annars säkert hade smält in fint och diskret bland 11-åringarna, och min frånvaro berodde givetvis inte alls på att jag jobbade igår. Inte alls.

-Jag har träffat min fina vän Anna som jag ser alldeles för sällan numera.
Photobucket - Video and Image Hosting
Min brud dårå. Bilden är tagen vid ett tidigare tillfälle, då vi hade "tjejkväll" ur den gamla skolan - det vill säga vi spelade
Fnizz, lade ansiktsmask, pratade om mens och lyssnade på Westlife. Those were the days...

-Jag har sett på asiatisk skräck med Carro samt ätit en förträfflig potatisgratäng med skitmycket ost.

-Jag har i vanligt ordning mejslat fram storslagna planer inför framtiden medan jag inte har uträttat ett enda dugg i nuet.

-Och just det, jag har bytt profilbild också, man har ju som bekant inte roligare än man gör sig. Zoomar ni in lite kan ni se handtaget till min dusch samt en tub med ansiktsskrubb (samt, bonus bonus, mitt onda öga).

-Nu: sova. Sedan: nya, friska tag (eventuellt).

4 kommentarer:

Anonym sa...

härligt att ha dig här, du borde icke-fulblogga oftare!! :-) andras vardag är mkt spännande, det är bara min egen som suger rövsvett.

Lina sa...

Jag vet, den är så grann, så grann. Jag censurerade för övrigt bort alla bilder där ansiktsmasker figurerade eftersom jag är en så FINKÄNSLIG människa.

Angående tjajkväll så vet du att jag alltid är på. Westlife-playlistan har fortfarande en given plats i mitt itunes-bibliotek, och är ständigt redo att sättas på repeat...

Anonym sa...

håll dig du till ditt liv, bakis dag två är fan inte att leka med.

Anonym sa...

Skönt att jag inte är ensam... ;) Jag har ofta högtflygande planer på vad jag ska göra "sen", imorgon och nästa vecka. Men "nu" gör jag aldrig särskilt mycket.