torsdag, juni 01, 2006

Uppdatering till gårdagens inlägg:

8. Sävliga människor. När man reser kommunalt ska det vara rappa jävla tag, en regel som gäller i alla lägen men kanske speciellt när det är dags att gå på bussen. Människorna som inte insett detta utan tar god tid på sig framme hos chauffören för att diskutera hur man tar sig från plats A till B via C (jag kan maximalt tänka mig att acceptera ett "går den här bussen till centralen?" med en ensam stavelse till svar, allt som tar längre tid än så får fan avhandlas på ett resecenter) eller betalar med femtioöringar måste dö.
Freakfaktor: kanske bara 4/10 i genomsnittsfallet. Däremot ligger irritationsfaktorn på ungefär 3000/10.
Spyriskfaktor: inte så hög, typ 2/10. Inget ont som inte för något gott med sig...

9. Människorna som tror att de har rätt att resa sig upp ur sina säten och gå ut i tågkupéns mittgång framför mig, som har stått och pressat i god tid för att försäkra mig att komma snabbt ut. Ni tror så fel. Så fel!
Freakfaktor: 4/10
Spyriskfaktor: kan vara 0/10, kan också vara 10/10 om de ser lite grönbleka ut. I detta fall är det bäst att släppa ut dem så att du slipper se dem.

10. Ungdomar som färdas i grupp. Say no more!
Freakfaktor: 6/10
Spyriskfaktor: också 6/10, med risk för förhöjning om de har valt just det här tillfället att supa ner sig på sin första Castillo de Gredos-fylla
.

Inga kommentarer: