lördag, juni 03, 2006

Why don't you ever learn to keep your big mouth shut?

På Vh1 visades för en mycket liten stund sedan världens kanske allra snyggaste video:Alltså, när hon sminkar sig med den rosa/orangea ögonskuggan och de svarta ögonbrynen, det är så sjukligt jävla snyggt att jag på fullaste allvar får gåshud. Jag minns fortfarande hur fascinerad jag var när jag såg den här videon för första gången (i TV-monitern på Clock på Väla, ähum) och fascinationen har inte avtagit, utan 15 år senare är det fortfarande lika vackert. Ååh.

Uppdatering, lite senare: Var inte allt Annie Lennox gjorde runt '92 rätt jävla fantastiskt när man tänker efter? Typ "No more I love you's" och "Walking on broken glass"? Annie rules, hon klarade sig alltid så jävla mycket bättre utan Dave och hans tveksamma skäggväxt.

4 kommentarer:

anna sa...

clock på väla var det ja. *s*

men ja, videon är f o r t f a r a n d e riktigt najs.

Johanna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Lina sa...

Haha, Clock på Väla får inte dissas, det var ett av min ungdoms främsta hangouts. Jag saknar Clock djupt och innerligt, det var ju den överlägset bästa snabbmatskedjan.

virvla sa...

det helt sjuka nu är att jag så sent som igår när jag satt på tåget till sthlm och lyssnade på walking on broken glass undrade vart hon hade tagit vägen och varför ingen skrev om henne längre...