lördag, mars 31, 2007

Jag hoppas att ni förstår att jag måste blogga om det här

Alltså, det är ju inte så att jag inte redan tidigare var övertygad om att han är den enda som förstår mig samt själva sinnebilden av perfektion sådär i allmänhet, men den här Nöjesguidenrubriken väcker ändå så oändligt mycket kärlek i mitt innersta:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Åhåhå, och bara en vecka kvar till Köpenhamnskonserten nu, baaay-beh. Det kommer att bli så vansinnigt fint.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Alltså, nu har jag hunnit till i början av september 2006 (fast jag har iofs gjort LITE annat än att sträckläsa din blogg (hemska ord) också), och min idoldyrkan av dig står fast.
Jag tror till och med att den kan ha utvecklats till mindre hälsosam fanatism, vilket - i takt med att jag inser att du har så jävla bra åsikter (läs: samma som jag) - möjligtvis kan orsaka smärre obehag för din del, då jag otvivelaktigt kommer envisas med jämna utbrott av liknande inlägg som detta i din kommentar-funktion.

Jag ska avhålla mig från att stalka dig dock, detta kanske mest för att du bor för långt bort.

Lina sa...

Haha, en stalker hade kanske inte varit så dumt när jag tänker efter, jag gillar ju när folk uppskattar mig (det gör de dock typ aldrig, MÄRKLIGT NOG). Dock känns det som ett rätt dödfött projekt att stalka mig IRL (mitt liv: säng-dator-tv-säng-dator-tv-säng...osv) men online går så bra så. Just bring it on!

<3<3

Anonym sa...

hahahhahahahahaahaaaaa!!!!! åh jag vrider mig av skratt här. jag vet faktiskt inte om du verkligen ska uppmuntra folk att stalka dig online?! gamla synder osv osv osv

Den där mika började jag just älska lite grann.

Anonym sa...

Okej, men jag kan stalka dig på deltid då? Så när säng-dator-tv börjar kännas gammalt kan jag knalla iväg och göra andra saker ett tag.