måndag, april 02, 2007

Samtidigt, på Kanarieöarna, är Kalmar FF på träningsläger

Igår kväll satt jag och Carro som så mången gång förut bänkade framför TV:n. Vi hade sett den riktigt plågsamt jävla skitdåliga filmen "How to lose a guy in 10 days", konstaterat att Owen, baby, du förtjänar så oändligt mycket bättre, kommit överrens om att vi hellre hade sett om Tre Solar än sett det jävla pekoraklet en gång till (den hade ju åtminstone ett underhållningsvärde, resonerade vi, och övergick sedan till att med lidelse och inlevelse droppa våra favoritcitat ur Tre Solar i ungefär 15 minuter).

Sedan flippade vi lite planlöst mellan kanalerna och hamnade till slut på "Fotbollskanalen" på TV4. Uppmärksamheten var väl inte helt på topp i tv-soffan (det kan ha varit så att vi fortfarande satt och mässade "Fyra år...utan en man!"), så när de började sända ett taffligt filmat inslag från ett charterhotell på Kanarieöarna reagerade vi inte nämnvärt. Ju längre inslaget pågick, desto större blev dock vår förundran och avsky inför vad som visades upp i tv-rutan. Här fick man nämligen beskåda det slutna manliga umgängets allra mörkaste och vidrigaste sidor - det var män som låg i soffan och oblygt klämde sig på pungen, det var höhöhö-sammankomster där ingen hade haft vett att ha tagit på sig en tröja, det var ölhävande, det var bar överkropp och badtofflor (den värsta kombinationen någonsin), det var förmodligen en och annan tribaltatuering och det var jävligt taffligt fotbollsspel. Sedan var det en man som filmades under ett toalettbesök, en rejäl bitchfight om det brinnande ämnet vem har skitit ner hela vår toastol och slutligen var det så även en man som låg naken i sängen bredvid sin lagkamrat och som när TV4:s kamera närmade sig valde att inte sträcka sig efter täcket utan istället tog ett rejält bowlinggrepp i röven och herregud, aldrig förut i hela mitt liv har jag känt mig mindre heterosexuell än just då.

Efter detta avslöjades det att det här alltså var elitidrottsmän, och inte, som vi hade gissat, ett division fyra-lag som TV4 valt att följa som en "kul grej" och som hade skrapat ihop till en chartervecka genom idog bingolottsförsäljning.

Så var inslaget slut och vi satt omskakade kvar i soffan, plötsligt rörande överrens om att ingen av oss någonsin ville se en naken man igen. Ganska snart kom vi i och för sig på att del två av Gael García Bernal-festivalen är coming up (vi kallar den "Temakväll: Köttets lustar och moraliskt förfall", och som väl alla förstår kan det bara bli bra) och modifierade denna ståndpunkt lite till att vi aldrig vill se en naken man igen - förutsatt att denna man inte är Gael García Bernal, i vilket fall undantagstillstånd råder. Sedan dog vi en smula när de äckliga gubbarna i TV4-studion tyckte att det inte var så konstigt om det blev lite "grabbig stämning" eftersom det ju var så JOBBIGT att behöva spendera tre vinterveckor på betald semester på Kanarieöarna och inte behöva uträtta något annat än att spela lite boll ("grabbig stämning"? Ett bowlinggrepp i röven alltså! ETT BOWLINGGREPP I RÖVEN!) och ställde oss frågan om det fanns potential för den här typen av osmakligheter när alla män - alltså även de man i vanliga fall uppskattar - umgås i slutna sällskap, samt kom fram till att svaret förmodligen och dessvärre är ja. Utom när Gael och Diego umgås då, naturligtvis.

On another note: kolla mina nya heta Miami Vice-skor, inköpta på H&M för den facila summan av 98:-! Oh, I love them so.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gael och Diego är exempel på stiliga karlar.
MÅNS och fotbollsspelare är det INTE;)

/Angelbuddy for life

anna sa...

på tal om diego är dirty dancing två ett måste om flickorna inte redan sett den. har ni det så se om den.