fredag, maj 11, 2007

Gather 'round, little ones, nu blir det...

...tävling med fina priser:

Frågan lyder: Hur spenderade jag min fredagskväll?

Alternativ 1: Var jag ute med min stora och imponerande vänkrets där alla älskar mig och tycker att jag är både smart, spännande och rolig, och roade mig, socialiserade på ett avslappnat sätt samt knöt nya, spännande kontakter?

Alternativ 2: Hade jag en härlig myskväll med mitt hängivna stadiga sällskap, en seriös och underbar man i sina bästa år som inte bara uppvisar anmärkningsvärt många utseendemässiga likheter med Gael García Bernal utan som också bara som utav en händelse även råkar vara smart, balanserad, trevlig, lagom hunsad och inte tvekar inför att släppa till?

ELLER...

Alternativ 3: Åkte jag hem till föräldrarnas radhus i förorten och spenderade sedan aftonen med att tvätta eftersom jag fortfarande inte hittat nyckeln till den jävla tvättstugekolven? Funderade jag helt kort på att köpa mig ett rustikt mål mat (jag syftar här givetvis på pizzan "Ödåkra Special") på den lokala pizzerian men tänkte om och värmde istället en bit paj från frysen (nej, mina föräldrar var inte ens hemma för att laga gratis mat åt mig), tog mig en liten glassbåt framför CSI och hängde sedan tvätt i en timme eftersom torktumlaren helt lägligt hade lagt ner verksamheten?

Grubbla på den, hörni.

5 kommentarer:

Mary sa...

Jag tar en vild chansning på nr 3. Ialla fall hoppas jag på det för det innebär att jag kanske ändå inte är ensam om deppiga fredagar framför CSI...

Lina sa...

Haha, ååh fan. Livsbitterheten!

(jag hade sett CSI-avsnittet innan, dessutom)

Anonym sa...

Å, vad kan man vinna? Eftersom jag skulle valt nr 1 så måste det ju vara det?!

Anonym sa...

Helt säker på alt. 2.

Lina sa...

Anna och Hanna, är ni kanske ironiska nu?